Swatch ure i Danmark

okt 20th, 2011 | Af Soeren Larsen | Kategori: Flere nyheder

Swatch ure lanceres igen i Danmark og vi følger naturligvis med i udviklingen her på redaktionen. Der har desværre været en længere periode, hvor de smarte og moderne ure har været ude af det danske marked, men nu lanceres mærket atter hos udvalgte Swatch forhandlere i Danmark.

Swatch urene var i 1970′erne primær redningsmand for den schweiziske urbranche, der led nogle hårde år i tiden. Det skyldtes den meget store konkurrence fra Asien, hvor især japanske producenter kunne tilbyde høj kvalitet men til meget lavere priser.

Derfor valgte man at fremstille et schweizisk urmærke, der skulle være konkurrencedygtigt og prisstærkt til et marked, med en enorm efterspørgsel på disse ure. Ved at ændre fokus fra at producere dyre ure, der kunne holde et helt liv, valgte man i stedet at satse på billige og moderigtige ure. Ideen bag var at skabe ur nr. 2 og dermed ramme en helt ny målgruppe. I perioden frem til 2006 lykkedes det Swatch at sælge 333 mio ure, så det må siges at mærket fik den længeventede og nødvendige succes, der var behov for.

I dag sælges Swatch ure kun hos et mindre antal danske Swatch forhandlere, men ikke desto mindre er mærket stadig et af de stærkeste i verden. Og ikke kun i branchen.

Køb dit Swatch ure hos din autoriserede forhandler, så er du garanteret ægthed og original garanti, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

5 Comments to “Swatch ure i Danmark”

 1. margit fog siger:

  Jeg har gennem mange år købt flere swatch ure og er meget glad for dem. Mit nyeste ur købte jeg den 26. oktober 2011 i Antalya i Tyrkiet. Desværre opdagede jeg efter to dage, at spændet var knækket af, og jeg kan nu ikke mere bruge uret. Jeg kasserede desværre mit garantibevis, da jeg skulle pakke min kuffert til hjemturen. Jeg har aldrig før haft pronblemer med et ur og regnede ikke med, at jeg ville få det. Men jeg har kvitteringen fra forretningen som bevis. Det drejer sig kun om en lille, simpel, plast-del.
  Kan jeg få et godt råd om, hvor jeg kan henvende mig for at få den lille del tilsendt., så jeg selv kan sætte den på? På forhånd tak for hjælpen.
  .Med venlig hilsen
  margit fog
  strandbyvej 7
  5953 Tranekær

 2. sla siger:

  Hej Margit, jeg vil anbefale dig at tage kontakt til Swatch Group Nordic.
  - Kontaktinfo finder du her: http://www.swatchgroup.com/en/brands_and_companies/distribution/worldwide_distribution

  De er dansk distributør af Swatch ure og kan henvise til en forhandler eller evt. sende reservedele direkte til dig.

  Held og lykke :-)

 3. H.C. siger:

  Købte for snart 10 år siden et Swatch-Vivienne Westwood ur – PWZ 104 ORB,- Art Special og i original emballage.
  Har ligget i skuffen lige siden og ligger der stadigvæk.
  Hvor finder jeg en interesseret køber og hvad skal sådan et klenodie koste?
  På genhør og med venlig hilsen
  H.C.

 4. sla siger:

  Hej H.C., jeg har fundet modellen hos Swatch officielle website. Kan det passe det er dette ur:
  Swatch PWZ104?
  Ellers kan du via dette link se alle ure designet af Vivienne Westwood.
  Det er altid svært at vurdere hvad et ur er værd. Det afhænger jo altid af, om der er en interesseret køber og hvor meget du som sælger ønsker at få for dit ur. Men ved en søgning i Google, kan uret købes i USA via shopwiki og Squiggly for ca. USD 200. Eller via Ebay.co.uk for ca. DKK 1.200.

 5. Eva siger:

  Hej.
  Jeg gennem årene ejet en del Swatch ure, bl.a. nogle hvor remmen er “leddelt elastisk” – altså man tager det bare på som et armbånd. Jeg kunne godt tænke mig noget nyt i denne stil, men hvilket design/stil hører dette ind under?

Skriv en kommentar